DIY hääkengät

Selailin tuttuun tapaan illalla hääsivustoja, -blogeja, instagramia ja nettikauppoja. Jossain vaiheessa päädyin blogiin, jossa tuunailtiin vanhoja kenkiä uuteen uskoon. Siitä se idea lähti - minäkin voin tuunata vanhoista korkkareista itselleni hääkengät! Ja mikä parasta, tiedän valmiiksi, että tulevat hääkengät ovat hyvät jalassa.

Seuraavana päivänä kaivoin kengät esiin ja suuntasin kauppaan ostamaan tarvikkeita. Mukaan tarttui nahalle sopivaa liimaa, pari pensseliä ja glitteriä.

Kengät ennen tuunausta.
Glitter, Suomalainen kirjakauppa

Alkuun putsasin kenkien pinnan, sen jälkeen pienelle alueelle liimaa ja päälle glitteriä. Alkuun oli nyt meni nämäkin kengät pilalle -fiilis. Jatkoin liiman levittämistä ja glitterin laittamista, eihän siinä enää ollut mitään menetettävääkään.


Annoin liiman kuivua hetken ennen uutta kerrosta, lopulta olin laittanut kolme glitteriä  ja päätin antaa liiman kuivua kunnolla yön yli. Seuraavana päivänä hakisin spray -liimaa ja timantteja loppusilaukseen. Minulle suositeltiin myös decoupage-lakkaa glitterin päälle laitettavaksi.

Päädyin laittamaan kenkiin kerroksen  spray -liima glitteriyhdistelmää ja liimaamaan timantit kengän takaosaan. Decoupage -lakka teki pinnasta hurjan näköisen, joten päätin olla laittamatta sitä.
 Tässä kengät ovat valmiina, itse olen oikein tyytyväinen lopputulokseen! ☺


Kommentit

  1. Oj, aika huikeat! Mikä on tuntuma, irtoileeko kengistä glitteriä käsittelyn jäljiltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin lopputuloksesta :) irtoilee siitä vielä jonku verran glitteriä, kengät on nyt laatikossaan piilossa. Jonkun pintakäsittelyn ajattelin niihin vielä tehdä lähenpänä hääpäivää.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit