Juhlapaikkaa etsimässä, osa 2 - meidän suosikki

Kirjoitin aiemmin blogissani juhlapaikoista, joita kävimme katsomassa häitämme varten. Tarkoituksena oli esitellä valitsemamme juhlapaikka jo aiemmin, mutta päätin odottaa vuokrasopimuksen allekirjoitetukseen asti. Juhlapaikan ilmoituksen löysin sattumalta selatessani Nastolan lehden 02/2017 pdf-julkaisua.

Kuivannon kirkko ja Kuivannon maamiesseuran talo

Kuivannon kirkko ja maamiesseuran talo sijaitsevat maalaisympäristössä Kuivannon kylässä, Orimattilassa. Kirkon ja seurantalon välinen etäisyys on autotietä pitkin noin kilometrin. Osa vieraistamme varmasti jättää autonsa kotiin, joten pieni välimatka vaikutti myös valintaamme.

Kuivannon kirkko
Kuivannon kirkko on valmistunut vuonna 1931. Tässä kauniissa kivikirkossa on paikkoja 200 hengelle. Vihkiajan saimme varattua hyvissä ajoin Orimattilan seurakunnan kautta. Vihkimisestä ei peritä erikseen maksua, vaikka asummekin eri paikkakunnalla.

Kuivannon Maamiesseuran talo on valmistunut vuonna 1948. Seurantaloon mahtuu noin 200 henkeä, pöytiä ja tuoleja löytyy 140 hengelle. Seurantalon alakertaa vuokrataan erilaisisia juhlia varten.
Alakerrasta löytyy mm. 154 neliöinen juhlasali näyttämöineen, ravintolasali sekä keittiö. Vuokrahinta viikonlopulle (to klo 18 - su klo 18) on 400€ sisältäen loppusiivouksen vuokranantajan puolesta. Omat tavarat toki kuuluu viedä paikalta pois. Juhlapaikalle saa tuoda omat ruuat sekä juomat, eikä juhlien päättymisaikaa ole rajoitettu.

Kuivannon maamiesseuran talo
Sisäänkäynti
Juhlasali
Ruokasali
Tämä oli se ensimmäinen juhlapaikka, joka sai vatsaani perhosia. Rakastuin Seurantalon tunnelmaan, maalaismaisemiin sekä vieressä sijaitsevaan kauniiseen kirkkoon. Juhlatila on meille täydellisen kokoinen ja visioita juhlasalin koristelusta on vaikka kuinka. Yhteydenpito seurantalon taloisäntään on ollut helppoa. Olemme jo kertaalleen käyneet toisen kaasoni kanssa mittailemassa tilaa ja hieman suunnittelemassa tilan koristeluita.

Maamiesseuran talolta löytyy vielä paljon vapaita viikonloppuja ensi kesälle. Jos etsit juhlapaikkaa Lahden seudulta niin oman suositukseni annan tälle ihanalle seurantalolle.

Sain luvan julkaista blogiini muutaman kuvan viime viikonloppuna juhlituista häistä. Saatte hieman paremman kuvan juhlasalista ja sen potentiaalista. ☺

Juhlasali koristeltuna, kuva l
Juhlasali koristeltuna, kuva 2Kommentit

 1. Näyttää tosi kivalta! Ja täytyy kyllä sanoa, että pyöritään vähän eri hinnoissa ja vuokrausehdoissa kuin täällä pääkaupunkiseudulla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta onkin yhtenä syynä, miksi haluttiin häät muualle kun Helsinkiin vaikka täällä asutaankin. Muutenkin pidän ajatuksesta, että rahat menevät pienelle paikkakunnalle. Pk-seudull riittää varmasti juhlijoita ilman meitäkin :)

   Poista
 2. Todella hieno tila! Ja silti ihanan edullinen, tosi hyvä löytö. Onnea juhlapaikan löytymisen johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) hinta on tosiaan edullinen, jää budjettiin enemmän tilaa muuhun.

   Poista
 3. Vau, hinta ei todella päätä huimaa! Juhlatila on hyvännäköinen ja muuntuu varmasti monenlaiseen tyyliin. :) Vihkikirkkonne näyttää todella kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) hinta on tosiaan edullinen ja paikassa huokuu ihana tunnelma. Uskon, että saamme koristeltua tästä juuri omanlaisemme.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit