Blogi hiljaisuus

Blogini puolella on ollut pidempi hiljainen hetki. Ei kuitenkaan siksi, että olisin pitänyt taukoa hääsuunnittelusta. Odottelen melko malttamattomana Mennään naimisiin -lehden blogiäänestyksen lopputulosta, ja tietoa siitä jatkanko blogini kirjoittamista täällä vai siirrynkö heidän sivustollensa.

Häät ja niiden suunnittelu ovat edelleen koko ajan mielessä. Viime aikoina olen ehkä enemmän pysähtynyt ajattelemaan kuin tekemään pikaisia "kaikki mulle heti nyt -päätöksiä". Häiden suhteen olemme tehneet lähinnä pieniä hankintoja. Toki mukaan mahtuu myös yksi suurempikin hankinta. SORMUS - olemme ostaneet minulle vihkisormuksen!

Kolmen kuukauden pohdinnan sekä monen sormuskokeilun jälkeen, päädyin valitsemaan kyseisen sormuksen vihkisormuksekseni. Sormuksella ei ole mikäänlaista tarinaa taustalla, vaan se on suoraan koruliikkeestä ostettu. En aio vielä paljastaa sormuksesta sen enempää. Tarkoitus on pitää se piilossa aina hääpäiväämme asti. Saa nähdä, miten onnistun siinä vai olenko esittelemässä sormusta jo seuraavassa julkaisussani. Meille oli tärkeää ettemme osta sormusta velaksi, vaan pystymme maksamaan sen kokonaisuudessaan ostettaessa.


Sormuksen lisäksi olen saanut Etsyn kautta Espanjasta tilaamani leimasimen. Leimasinta on tarkoitus käyttää kirjekuorissa sekä vieraille annettavissa pussukoissa. Lisäksi viikolopppuna valmistui taulu herkkubuffaan. Saas nähdä, minkä projektin otan seuraavaksi to do -listalleni!


Rakkaus on makeaa! ♥

Kommentit

  1. Hei onnea mahdottomasti, bongasin Mennään Naimisiin-sivuilta ilmoituksen että oot yksi heidän uudista bloggareistaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! :) odotan innolla blogin siirtymistä heidän sivuillensa. Pohdinnassa tällä hetkellä tekstien aiheita, joista haluaisin kirjoittaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit