Häämessujen suosikit

Kuten moni muukin häitään suunnitteleva, myös minä osallistuin viime lauantaina Love me do -häämessuille. Messut järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla ja nämä olivat samalla ensimmäinen häätapahtuma, johon osallistuin.

Messupäivään päätin startata mahdollisimman aikaisin. Olin ensimmäisten nopeiden messuvieraiden joukossa, jotka pääsivät punaisen LondonBusin kyydillä Elielinaukiolta suoraan Kaapelitehtaalle. Bussi starttasi klo 09:30 ja ehdin paikalle sopivasti ennen messuovien avautumista.

LondonBus Transport Oy :n ihana punainen bussi.

Ajattelin listata teille muutaman omista messusuosikeistani. Kävin toki monella muullakin pisteellä, mutta erityisesti näiltä sain kaipaamaani palvelua, tuotteita sekä inspiraatiota häidemme suunnitteluun. Kaiken kaikkiaan takana on upea messupäivä. Oli ihana tavata niinkin suuri määrä motivoituneita ihmisiä, joista huokuu oman alansa ammattitaito sekä intohimo tuotteitansa ja palveluitansa kohtaan. ♥

KUUSI SUOSIKKIANI:

Korukimput

Korukimppu.fi :n pisteeltä löytyi upeita kestokimppuja. Olin yllättynyt kimpuissa käytettyjen kukkien laadusta. En olisi uskonut, että tekokukat voivat näyttää ja tuntua niin aidoilta. Kimppuja voi joko vuokrata tai ostaa omaksi. Lisäksi on mahdollista tilata kimppu tilaustyönä, jolloin siitä voidaan tehdä juuri omaan tyyliin sopiva.

Olin ajatellut tehdä oman kimppuni itse. Nähtyäni tämän pisteen jäinkin hieman epäilemään omaa luovuuttani ja taitojani. Osaankohan sittenkään valita oikean väriset ja laatuiset kukat? Saankohan tehtyä kimpustani kauniin näköisen? Nähtäväksi jää, kokeilenko ensin itse tehdä kimppuni vai tilaanko sen suoraan ammattilaiselta.


Vasemmalla oma suosikkikimppuni.

SÖÖR -puiset rusetit

Hermanni Vuorisalo oli messuilla esittelemässä tekemiään puisia SÖÖR -rusetteja. Olin aiemmin nähnyt ruseteista kuvia Instagramista #hermannivuorisalo. Rusetit ovat Hermanni Vuorisalon käsityönä valmistamia. SÖÖR -rusetti onkin meillä nyt harkinnassa, se viimeistelisi sulhasen hääpäivän asukokonaisuuden. ♥


SÖÖR- rusetti valikoimaa pääset katsomaan täällä.


Something Old - juhlakauppa

Something Oldin verkkokauppaa on tullut selattua monen monta kertaa ja ilokseni messuilta löytyi heidän myyntipisteensä. Pisteellä oli toki myynnissä vain murto-osa nettisivuilla myytävistä tuotteista. Löysin kuitenkin ostoslistallamme olleen photo booth -setin ja se tietenkin tarttui mukaani.


Something Old -verkkokauppaan pääset tutustumaan tästä.


Eana Center ja MSCHIC -tuotteet

EanaCenterin pisteellä oli myynnissä MSCHIC -mineraalimeikkejä messuhinnoin ja ostinkin itselleni uuden kulmaväripaletin. Eana Center on sijaitsee Lahdessa liikekeskus Duossa. Tiloissa on myös Via Deco -somistevuokraamo, jonka kautta olemme vuokranneet tuolihuput ensi kesän häihimme.


Täältä löydät lisätietoa MSCHIC -tuotteista.


Highlight Kauhavan kampausbaari

Kampausbaaria odotin jo etukäteen. Halusin käydä laittamassa messupäivälle pikakampauksen. Onnekseni pisteellä ei ollut jonoa, ja olin jo heti seuraavana vuorossa. Sain toivomani vesiputousletin ja hintaakin sillä oli vain 5€. 

Olen itse aivan onneton laittamaan hiuksiani. Hiukseni osaan laittaa ponnarille tai suoristaa, joten letti piristi ehdottomasti päivääni. Kiitokset kampausbaarin tytöille messukampauksesta!

Kattauskilpailu

Häämessuilta löytyi myös Kaunein kattaus -kilpailu, joka kuului omiin suosikkeihini. Kattauksia oli yhteensä viisitoista erilaista, joista en osannut kuitenkaan valita omaa suosikkiani. Kaikissa oli jotain hyvää, mutta samalla myös jotain, mistä en pitänyt. Monet kattauksista olivat erittäin runsaita, melkeinpä massiivisia. Pakko todeta, ettei meidän hääbudjetillamme sellaisia pystytä toteuttamaan. Toki niistä löytyi kauniita pieniä yksityiskohtia, joista sain inspiraatiota omiin hääsuunnitelmiimme.


 Nyt odotankin jo innolla tammikuussa järjestettäviä  Mennään Naimisiin -häämessuja! ♥

Kommentit

  1. Tuo kampausbaari oli kyllä mukava pieni piristysruiske messuilla! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit