Meidän tarinamme

Olen kirjoittanut tähän asti blogissani tekemistäni koristeista sekä esitellyt juhlapaikkaamme. Ajattelin, että nyt voisin kertoa teille meidän tarinamme. ♥

Takanani oli yksi jos toinenkin hieman tai enemmänkin epäonnistunut parisuhde tai treffi-ilta. Selasin jälleen Tinderiä. Ei jatkoon, ei jatkoon, ei jatkoon, kunnes pysähdyin ja näin komean ja kiltin näköisen miehen. Ou jees ehdotomasti jatkoon ja match!


Tällä kertaan en jaksanut mitään pitkiä viestittelyjä, esittelimme toisemme ja kysyin josko mies lähtisi kanssani treffeille. Vastaus oli myönteinen ja pallo oli jälleen minulle. Ehdotin treffejä seuraavalle päivälle, kun pääsisin töistä. Jälleen myönteinen vastaus. Lopulta sovimme, että näemme klo 18:30 Hakaniemen torin bussipysäkillä ja suuntaamme luistelemaan. Mikä olisikaan parempaa, verkkarit vaan päälle, hiukset ponnarilla ja luistimet kantoon.

Ensimmäiset treffimme päättyivät ihanaan halaukseen luistelukentän vieressä olevalle bussipysäkille. Itselleni jäi perhosia vatsaan ja hymy kasvoille. Taisi jäädä miehellenikin hyvä fiilis, sillä tässä me istumme sohvalla yhteisessä kodissamme ja minä kirjoitan hääblogiini tekstiä siitä,  miten olemme tavanneet. ♥

Mieheni ylitti alkuvuonna kolmenkympin rajan ja itselleni on kertynyt vuosia 28. Meidän lisäksi perheeseemme kuuluu 6-vuotias tyttäreni ja pakko sanoa, että en olisi voinut parempaa miestä taloomme löytää. Tällä hetkellä arkeemme kuuluu töitä, esikoulua, harrastuksia ja paljon hääsuunnittelua. Melkeinpä joka toinen lauseeni liittyy häihin. Kotimme alkaa näyttämään päivä päivältä enemmän varastolta, kun löydän hääkirppareilta edullisesti koristeita tai saan uuden, omasta mielestäni huikean tuunausidean. Pyrimme parhaamme mukaan sisällyttämään tarinamme unelmahäihimme sekä viettämämään stressittömän suunnitteluvuoden.

Photobooth -kehys on myös löydetty kirpparilta.

Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame -hääblogini on mukana Mennään naisimisiin -lehden blogikilpaiussa. Äänestämään pääset oheisen linkin kautta. http://www.mennaannaimisiin.fi/haablogit-2018-aanesta-suosikkiasi/inspiration/

Kommentit

 1. Olipa kiva lukea teidän tarina! Itse tykkään kovasti kuulla tarinoita hääblogien parien takaa, koska silloin koko hääsuunnittelu muuttuu itselle läheisemmäksi, kun tavallaan hiukan ”tuntee” parin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) haluaisin tehdä blogistani hieman henkilökohtaisemman ja ajattelin, että tämä on hyvä ensi askel siihen.

   Poista
 2. Voi ei, mä niin pystyn samaistumaan tuohon, että joka toinen lause liittyy häihin! Koitan kamalasti rajoittaa sitä, mutta tällä hetkellä hääsuunnittelu täyttää elämää niin paljon, että puheenaiheetkin sitten sivuavat sitä. :D Toivottavasti läheisillä ei mene hermo, kun itse päiväänkin on niin pitkä aika vielä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Muutenkin innostun helposti kaikesta järkkäilystä ja nyt, kun on omat häät kyseessä niin ei sitä paljon muuta pysty ajattelemaan. Jokaista pientä purkkiakin tulee kaupoilla pyöriteltyä kädessä. :D mutta ihanaa aikaa tää häähumussa eläminen!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit