Päiväni kampausmallina

Häät 2018 - Facebook ryhmässä haettiin taannoin kampausmalleja hääkampauksiin. Kyseessä oli ihanan Noora Toiviaisen järjestämä kampauskoulutus, joka pidettiin viime viikon perjantaina 22.9. Helsingissä.

Olin tietenkin enemmän kuin innoissani ja ilmottaduin kampausmalliksi. Pääsisin kokeilemaan kampauksia ja fiilistelemään omaa tulevaa hääkampaustani. Viimeisestä kampauksesta olikin vierähtänyt jo tovi, sillä Wanhojen tansseja tanssittiin helmikuussa 2006.

Tähän asti olen ajatellut, että hääpäivänäni minulla on hiukset auki, jokinlainen letti, kiharaa sekä kaunis hiuskoru. Nyt kuitenkin muutamien kampauksien jälkeen olen alkanut miettimään pitäisikö hääkampaukseni olla sittenkin jotain ihan muuta? Onnekseni tässä on vielä 263 päivää aikaa vaihtaa mielipidettä.

Alla kuvia kampauksista, jotka Noora loihti päivän aikana hiuksiini. Noora löytyy Instagramista käyttäjätunnuksella @by.noorat ja Facebookista By.NooraT.

1. Lettikampaus
2. Korkea nuttura
3. Sileä niskanuttura
4. Keesikampaus

5. Niskanuttura kalanruotoletillä.

Mikä näistä on sinun suosikkisi? Minkälaista kampausta olet suunnitellut hääpäiväksesi? ♥


Kommentit

 1. Ihania kampauksia, 1 ja 2 pidän eniten.
  Mikä on oma suosikkisi näistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän eniten 2. kampauksesta. Jos päädyn nutturaan niin haluan tuollaisen korkean. :)

   Poista
 2. Onpa makeita! Sulla on niin valtavasti tukkaa, että kampauksista tulee tosi näyttäviä. Keesikampaus on hieno ja erilainen, niskanuttura kalanruotoletillä ihanan rento. :) - V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivu :) noita ihania kampauksia on niin paljon, vaikea valinta varmasti edessä!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit